Puipuiga i aso uma o le tatou humidifier

I le olaga i aso uma, e toʻatele tagata o le a faʻatau se mea faʻafefe mo o latou fale e faʻateleina ai le susu o le ea i totonu.Ae a maeʻa ona faʻaoga umi le faʻamama, o le a faʻaputuina nisi palapala i totonu o lana tane vai, lea o le a aʻafia ai le aʻafiaga o le humidifier ma faʻaleagaina ai le humidifier.O le mea lea, e mana'omia ona tatou fa'amama ma fa'atumauina le sitaili fou fa'amama i taimi uma.Ae e te iloa pe faʻafefea ona faʻamama ma tausia le humidifier?O lo'o ta'u atu ia te oe pe fa'afefea ona fa'amama ma fa'atumauina le fa'amama.

Fa'afefea ona Fa'amama le Humidifier

1. A'o le'i fa'amamāina le fa'amama, ia mautinoa e se'i muamua le paoa o le fa'amama.Afai e te pa'u fa'afuase'i le vai i luga o le eletise, e ono tula'i mai se fa'alavelave fa'afuase'i, e ono lamatia ai soifua o tagata.

2. Ave ese le humidifier, i le taimi nei o le suauu manogi diffuser humidifier e vaevaeina i ni vaega se lua, o le tasi vaega o le faavae o le humidifier, o le isi vaega o letane vaio le fa'asusu.

3. Pe a faamamaina letane vaio le humidifier, e tatau ona sasaa muamua le vai o loʻo totoe i totonu o le tane vai, ona faʻaopopo lea o se aofaiga o le vai ma le vailaʻau i le tane vai, aʻo luluina tutusa, ina ia mafai ona faʻamavae atoa le vailaʻau.Ona mafai lea ona e soloina le puipui o le tane vai i se solo, pe a uma ona solo, e mafai ona e fufulu letane vaima vai mama.

4. Pe a faʻamamāina le pito i lalo o le mea faʻafefe, ia mautinoa e aua le sasaa vai i totonule tuyere a humidifier.E na'o le fa'aopopoina o sina vai i le fa'agogo fa'avae, ona fa'aopoopo lea i ai o le vai sa'o, ona solo lea i le solo.

5. Pe a aliali mai le incrustation i luga o leipu fa'aatomizer a humidifier, e mafai ona e faʻaogaina le vineka paʻepaʻe e faʻamavae atoa ai le incrustation, ona faʻaaoga lea o se solo e faʻamama ai papatusi atomizer.

6. Fa'amuta fa'aaoga vai mama e fufulu ai fa'atele taimi, ina ia fa'amama atoa le fa'amama o le ea.

Auala e Tausia ai le Humidifier

1. Pe a faʻaaogaina se faʻamama, e sili ona faʻaopopo vai mama i le tane vai.Talu ai ona o le vai paipa o loʻo i ai le tele o calcium ma magnesium ion, o nei ion o le a faʻapipiʻiina i totonu o le tane vai ma luga o le atomizer plates, lea o le a aʻafia ai le faʻamamaina o le humidifier ma e oʻo lava ina faʻaleagaina le humidifier.

2. Vai i le tane vai ofa'asusumo greenhousee mana'omia ona sui i taimi uma pe a fa'aogaina le fa'amama.Afai o le vai i totonu o le tane vai e tuʻuina mo se taimi umi, o le vai e faigofie ona suia, lea e oʻo atu ai i le faʻatupuina o siama.O le mea lea, e le tatau ona tuʻu umi le vai i totonu o le tane vai.

3. O le vai o loʻo i luga ma totonu o le tane vai o le faʻamago e manaʻomia ona faʻamago pe a uma ona faʻaogaina le faʻamama.Ona tu'u lea o le fa'amama i se nofoaga mālūlū ma fa'alili e fa'agogo.

Pe a faʻaaogaina le faʻamama, e tatau ona siaki pe o iai le faʻaogaina i luga o le vaʻa faʻafefe o le vai, aua o le mamafa o le vaʻa faʻafefe o le a faʻateleina pe a uma le faʻafefe, lea e aʻafia ai le gaioiga masani ao lefa'asusu.

 


Taimi meli: Mati-25-2022