Fa'afefea ona Fa'aoga Sa'o le Su'u Su'u

O le fa'asalalauina o suau'u taua o se auala sili lea e fa'aleleia ai le manogi o so'o se potu.E tele ituaiga eseese o suauʻu faʻasalalau, ae o ia mea uma e faigofie ona faʻaoga.Faatumu le diffuser naʻo le maualuga maualuga, faʻaaoga le aofaʻi saʻo o le suauʻu, ma vaʻavaʻai i ai aʻo galue mo iuga sili ona lelei.

Metotia 1 Fa'aaogāina ole Fa'asa'o Fa'aeletise

  1. Ata ua faaulutalaina Use an Oil Diffuser Step 1
    1
    Tuu lau diffuser latalata i le ogatotonu o le potu.O le a fa'amatu'u mai e le suau'u fa'asalalau se puao lelei o le vai e fa'asalalau ai lesuauufaataamilo i lou potu.Tuu lau diffuser i tafatafa o le ogatotonu o lau potu filifilia e tuʻu ai le suauʻu e tufatufa tutusa i le avanoa.Taofi i luga o se mea mafolafola e puipuia ai so'o se mea mai le masaa pe pa'u i lalo a'o tamo'e lau diffuser.

    • Tuu se solo i lalo ifo o le diffuser e pu'e ai so'o se vai tele a'o alu le diffuser.Afai e mago pea le solo pe a uma ona fa'aaoga muamua, masalo e le mana'omia.
    • E te mana'omia fo'i se so'o eletise lata ane pe a mana'omia le fa'apipi'i i totonu o lau fa'asalalauga.
     
     
  2. Ata ua faaulutalaina Use an Oil Diffuser Step 2
    2Sii ese le pito i luga o lau diffuser.E ui atonu e ese teisi i le va o ituaiga eseese o diffusers, o le tele o le ai ai se pusa pito i luga e mafai ona aveese e faʻaalia ai le faatanoa.Taumafai e feliuliua'i, pa'u, pe na'o le si'i fo'i le pito i luga o lau fa'asalalau e tatala ma maua ai le avanoa i le tane vai i totonu.
    • Afai e te le mautinoa pe faapefea ona tatala lau diffuser, siaki le taʻiala a le gaosi oloa mo faʻatonuga faʻapitoa i lau diffuser.
    • O nisi fa'asalalauga atonu e lua pito i luga e mana'omia ona aveese ina ia maua ai le faatanoa.O le tasi e masani lava ona teuteu, lea e faʻaaogaina ai le isi e maileia ai le susu tele.Afai e te aveese le pito i luga o lau diffuser ma vaʻai i se isi pusa nai lo se tane, aveese foʻi le pusa totonu.
     
  3. Ata ua faaulutalaina Use an Oil Diffuser Step 3
    3
    Faatumu le diffuser i le potuvevela.vai.Faatumu se ipu fua la'ititi po'o se ipu tioata i vai e fa'ata'amilo i le vevela o le potu, po'o lalo ifo o le vevela o lou tino.Liligi ma le faaeteete le vai i totonu o le faatanoa po o le tane i totonu o lau diffuser.Siaki mo se laina po'o se maka i totonu o le tane e ta'u mai ai le tele o le vai e tatau ona e sasaa i totonu o le tane.

    • Nai lo o se laina po'o se fa'ailoga, o nisi mea fa'asalalau e mafai ona sau ma se fagu fua e tu'u tonu ai le aofa'i sa'o o le vai mo le faatanoa.Faatumu i vai ma sasaa i totonu o le tane.
    • O le vevela o le potu e tusa ma le 69 °F (21 °C).Tuu se tamatamailima i totonu o le vai e suʻe ai, suʻe se vai e malu teisi ae le malulu.
     
  4. Ata ua faaulutalaina Use an Oil Diffuser Step 4
    4
    Faaopopo le 3 i le 10 mataua o suauu taua i lau diffuser.Tatala le pulou i luga o lau suauʻu taua filifilia ma faʻasaga saʻo i luga o le faatanoa vai.Atonu e te manaʻomia le lulu teisi, ae o mataua o suauu e tatau ona amata ona paʻu i totonu o le vai.Tu'u pe tusa ma le 6 pe 7 matau'a e pa'u'u i totonu a'o le'i fa'asaga i tua le fagu ma toe tu'u le pulou.

    • E mafai ona e tu'ufa'atasia ituaiga eseese o suau'u taua, ae e tatau ona e tu'uina le maualuga o le 10 mataua i lau diffuser.Fa'aaoga ni nai mataua o suau'u ta'itasi e te mana'o e taofia ai se manogi malosi pe a e fa'aola lau diffuser.
    • Fa'amaumau pe fia le aofa'i o mataua o le suau'u e te fa'aaogaina mo ta'aloga ta'itasi ina ia mafai ai ona e maua se lagona sili atu i le tele o mea e te mana'omia.Mo se potu laʻititi, atonu e te manaʻomia naʻo le 3 pe 4 mataua.Amata i lalo ma faʻateleina le aofaʻi o le suauʻu e te faʻaaogaina seia e fiafia i le manogi.
     
  5. Ata ua faaulutalaina Use an Oil Diffuser Step 5
    5
    Sui le pito i luga o lau diffuser ma ki.Toe tu'u le tapuni po'o le atigipusa o le diffuser i luga o le faatanoa, ia mautinoa o lo'o nofo lelei.Liliu le diffuser i luga o le puipui ma faʻaoga le ki poʻo le ki i luma o le diffuser e faʻamata ai ona tamoʻe.

    • O nisi fa'asalalauga atonu e tele ni fa'atulagaga po'o moli e mafai ona e fa'aogaina e fa'afetaui ai lona fa'agaioiga.Siaki faatonuga a lau gaosi oloa pe afai e te le mautinoa pe fa'afefea ona fa'aoga lau diffuser, pe va'ai pe fa'afefea ona fa'aoga nei fa'atulagaga sili atu.

    Fa'aaogaina o le moligao fa'asalalau

    1. Ata ua faaulutalaina Use an Oil Diffuser Step 6
      1
      Tuu lau diffuser i totonu o se nofoaga maualuga feoaiga o lou potu.A'o mou atu le vai i le fesoasoani a le moliga'o, o le a amata ona fa'amatu'u mai le manogi o lau suau'u filifilia.Tuu le diffuser i se mea e feoai ai tagata poʻo se savili malu o le a fesoasoani e tufatufa atu le manogi manogi.Taofi i luga o se mea mafolafola, i totonu o se taʻavale maualuga ma totonugalemu o le potu mo iuga sili ona lelei.

      • O tagata e feoai solo o le a fesoasoani i le tufatufaina atu o le suauu, ae o le a faʻateleina foi le avanoa e tuʻia ai.Ia mautinoa o loʻo teuina muamua le faʻasalalauga i se nofoaga saogalemu.
       
       
    2. Ata ua faaulutalaina Use an Oil Diffuser Step 7
      2
      Faatumu le faatanoa i vai.Faatumu se ipu tioata po o se tamai fagu fua i vai ma sasaa i totonu o le faatanoa i luga o le diffuser.O nisi fa'asalalauga atonu e iai se laina po'o se fa'ailoga e ta'ita'ia ai le tele o le vai e tatau ona fa'aopoopo i le faatanoa.Afai e leai, faatumu i le afa e faaitiitia ai le avanoa e masaa ai le vai.

      • Fa'afeso'ota'i i taimi uma fa'atonuga a le kamupanī mo fautuaga i lau fa'asalalauga fa'apitoa.
      • Ia mautinoa e te tu'u i totonu le vai ae e te le'i fa'aopoopoina ni suau'u.
       
    3. Ata ua faaulutalaina Use an Oil Diffuser Step 8
      3
      Faaopopo le 2 i le 4 mataua o le suauu taua i le vai.Tatala le tapuni o lau suau'u filifilia ma fa'asaga i luga o le fa'atanoa vai e amata lemu ai le fa'aopoopo o mataua.Tuu le 2 po o le 3 mataua e pa'u i totonu o le vai a'o le'i fa'asaga i tua le fagu ma toe tu'u le tapuni.

      • Fa'afefiloi suau'u 'ese'ese mo se manogi sili atu ona lavelave, ae 'alofia le fa'aaogaina o le sili atu ma le 4 mataua o le suāu'u tu'u fa'atasi i totonu o le moliga'o fa'asalalau.
      • Ole aofa'i ole suau'u e mana'omia ole a fa'atatau ile tele ole potu.Amata i ni mataua itiiti ma fa'atele le suau'u e te fa'aaogaina se'ia e fiafia i le manogi.
      • Fa'amaumau pe fia le aofa'i o mataua o le suau'u e te fa'aaogaina mo ta'aloga ta'itasi ina ia mafai ai ona e maua se lagona sili atu i le tele o mea e te mana'omia.Mo se potu laʻititi, atonu e te manaʻomia naʻo le 3 pe 4 mataua.Amata i lalo ma faʻateleina le aofaʻi o le suauʻu e te faʻaaogaina seia e fiafia i le manogi.
       
    4. Ata ua faaulutalaina Use an Oil Diffuser Step 9
      4
      Tuu se moligao i lalo o le faatanoa ma tutu i ai.Tuu se tamai moligao, e pei o se moli lauti po o se mea faapena, i le avanoa i lalo ifo o le faatanoa.Fa'aaoga se afitusi po'o se mama umi e tutu ai le moligao, ma tu'u mo le 3 i le 4 itula e fa'asalalau ai le suau'u.

      • Va'ai lelei lau moliga'o ma lau fa'aselau a'o galue, ia mautinoa e le pe na'o le moliga'o.
      • O le taimi lava e tele ai le sua o le vai i totonu o le faatanoa, pe e te le toe iloa atu le suauu, ili i fafo le moligao.
       
     
     
    Metotia3

    Fa'aaogaina o le Reed Diffuser

    1. Ata ua faaulutalaina Use an Oil Diffuser Step 10
      1
      Tuu lau diffuser i se mea tutotonu i lou potu po'o lou fale.O le reed diffuser o le auala sili lea ona faʻafefe e faʻasalalau ai le suauʻu i totonu o lou fale, o lea e manaʻomia ai le gaioiga e tufatufa atu ai le manogi.Taofi lau diffuser i se nofoaga maualuga-taavale, nofoaga tutotonu o lou potu poʻo lou fale mo le sili ona lelei.

      • Taumafai e tu'u le diffuser i tafatafa o le faitoto'a autu i totonu o le potu, ina ia e maua ai se lavea fou o lau suau'u filifilia i taimi uma e te alu ai i totonu o le potu.
       
       
    2. Ata ua faaulutalaina Use an Oil Diffuser Step 11
      2
      Liligi le suauu taua i totonu o le faatanoa.O le tele o fa'asalalau vao o le a o'o mai ma se fagu suau'u ua fuafuaina i le malosi sa'o mo le fa'asalalau.Liligi le suauu i totonu o le gutu o le diffuser, faʻaeteete ia aua neʻi masaa i luga o itu.

      • E le pei o isi diffusers, e le fa'atagaina oe e le fa'afefeteina o reed e fa'afesuia'i faigofie mea manogi fou.Filifili se suauu e te fiafia i ai mo le faʻaaogaina umi.
      • E leai se aofa'iga sa'o o le suau'u e sasaa i totonu o le fa'asalalau.O nisi tagata o le a sasaa i totonu o le fagu atoa, o isi o le a faʻaopoopo sina mea itiiti i le taimi e faʻafou ai le suauu.
       
    3. Ata ua faaulutalaina Use an Oil Diffuser Step 12
      3
      Faaopopo le ofe i le diffuser.Fa'apipi'i fa'atasi le ofe ma tu'u ma le fa'aeteete i totonu o le gutu o le diffuser.Fa'asalalauina ina ia va'ava'ai ma fa'asino uma i itu eseese mo le fa'asalalauina atili o le suau'u.O le a amata ona mitiia le suauu i ofe ma faʻatumu malie lou potu i le manogi o le suauu.

      • O le tele o ofe e te faʻaaogaina, o le malosi foi lea o le manogi.Mo se potu laʻititi, atonu e te manaʻo e faʻaaoga le 2 pe 3 ū.
      • O le fa'aopoopoina o vao ofe e mafai ona taumasuasua ai le suāu'u i totonu o le diffuser pe afai ua matua tumu.Fa'aeteete pe a fa'aopoopo le ofe, po'o le fa'apea fo'i i luga o se faatanoa e taofia ai le masa'a.
       
    4. Ata ua faaulutalaina Use an Oil Diffuser Step 13
      4
      Su'e le ofe e fa'afou ai le suau'u ma le manogi.O vaiaso uma pe sili atu, atonu e te matauina ua amata ona mou atu le manogi o le suauu.Si'i ese le ofe i fafo mai le diffuser ma liliu i luga, o lea o le pito o lo'o susū i totonu o le suauu ua fa'asaga i luga.E tatau ona toe fa'afou le manogi mo se isi vaiaso se'ia e toe fa'afo'i.

      • Atonu o le a fesoasoani le fa'afefeteina o ofe i luga o se solo pepa po'o luga o lou faatanoa e pu'e ai so'o se suau'u.
       
     
     
    Metotia4

    Filifilia o se Suau'u

    1. Ata ua faaulutalaina Use an Oil Diffuser Step 14
      1
      Fa'aaogā le suāu'u tipolo mo se manogi fou o le citrus.Lemoni suauu o se tasi o suauu sili ona lauiloa mo le tele o oloa, e aofia ai le faaaogaina o se suauu taua i se diffuser.Fa'aaoga ni nai mataua e fa'atumu ai lou fale i le ma'ai o le tipolo.O nisi suʻesuʻega ua faʻaalia ai le aoga o le faʻaaogaina o le suauʻu tipolo e faʻaleleia ai lou lagona pe faʻaitiitia ai le atuatuvale!

      • Fa'aaogā se tu'ufa'atasiga o le tipolo, peppermint, ma le suāu'u rosemary mo se fa'afefiloi malosi o manogi.
       
    2. Ata ua faaulutalaina Use an Oil Diffuser Step 15
      2
      Filifili le suau'u kinamoni mo se manogi o le kinnamon roll fou.O le suau'u kinamoni e sili atu lona manogi, mafanafana nai lo le tipolo, ma o lea e fai ai se manogi lelei mo na masina malulu malulu.Fa'aaoga ni nai mataua o le suau'u kinnamon e manogi lou fale e pei o lo'o i totonu o le ogaumu i le aso atoa.

      • Taumafai e tu'ufa'atasia suau'u moli, ginger, ma le kinamoni mo se manogi matagofie o le tautoulu e fetaui lelei mo le Aso Fa'afetai.
       
    3. Ata ua faaulutalaina Use an Oil Diffuser Step 16
      3
      Alu ma le suāu'u lavender mo se manogi fa'amalieina o fuga.O le suauu Lavender atonu o le suauu sili ona lauiloa ma sili ona taatele, ae e mautinoa lava mo se mafuaaga lelei.Fa'aaogā ni nai mataua o le suāu'u lavender e avatu ai i lou fale se manogi matagofie fou ma fugala'au, fa'apea fo'i ma le fesoasoani e te moe ai pe a fa'aaogaina i le afiafi.

      • Fa'aaogā le fa'afefiloi o le lavender, vine, tipolo, ma le suau'u tao mo se fa'afefiloi matagofie o mea manogi i le taumafanafana.
       
    4. Ata ua faaulutalaina Use an Oil Diffuser Step 17
      4
      Filifili mo le suau'u pepemint e te mataala ma mataala.O le manogi ma'ai, ae fai si suamalie o le pepemint e fa'afou ai lou fale ma e mafai fo'i ona fa'atupu atili ai lou mataala ma taula'i.Fa'aaoga ni nai mataua o le suau'u mint e fa'atumu ai lou fale i se manogi manogi masani.

      • Fa'afefiloi tutusa le aofa'i o le suau'u pepemint ma le suau'u eucalyptus mo se manogi e fesoasoani e fa'amama ai ou sinus ma e mafai ona fesoasoani e te manava atili ai.

     


Taimi meli: Oke-18-2021