La'asaga Fa'amama La'asaga ma Metotia Tausia

I tausaga talu ai nei, ua matua faaleleia tulaga o le soifuaga o tagata.Mo oloa fale, e le gata ina manaʻomia e tagata le faigofie ma le atamai, ae manaʻomia foi le mafanafana ma le soifua maloloina.Ole humidifier ole mea masani ile fale ile fale fa'aonaponei.E le gata e mafai ona puipuia potu i totonu mai le ta'e ona o le fa'agogo, ae e iai fo'i se lalelei.Ae ui i lea, faʻaaogaina umi oea humidifiersa aunoa ma le fa'amamāina o le a iai se fa'alavelave fa'apitoa i le soifua maloloina o tagata.I aso nei, o le a ou faʻasoa atu ia te oe laasaga faʻamamā ma auala faʻaleleia o le humidifier.

Laasaga fa'amama humidifier

O le laasaga muamua: pe a fufulu lefa'asusu fale, e te mana'omia muamua e se'i le so'a eletise e puipuia ai le te'i eletise pe a uma ona pa'u fa'afuase'i vai matāua.

O le laasaga lona lua: ia faʻamavae le humidifier.I le taimi nei, ua vaevaeina le humidifier i ni vaega se lua, o le tasi vaega o le tane vai, ma le isi vaega o le faavae.

mālūlū mālūlū ea humidifier

O le laasaga lona tolu: pe a faʻamamāina le pito i lalo o le vai, e manaʻomia ona sasaa muamua le vai i totonu o le vai, ona faʻaopopo lea o se vai ma faʻamama i lefa'amama fa'amama ea, ma lulu tutusa i le taimi lava e tasi, ina ia solo atoa le vai.A maeʻa sina taimi, faʻafefe le vai.

O le laasaga lona fa: pe a faʻamamāina le pito i lalo o le faʻamalama, aua le sasaa vai i totonu o le ea o le faʻafefe.I le taimi lea, e mafai ona e faʻaopopoina sina vai i le faʻamau o le faʻavae muamua.Faaopoopo i ai se aofaiga talafeagai o le vai e solo uma.

O le laasaga lona lima: A aliali mai fua i luga o le atomizer o le humidifier, e mafai e le tagata faʻaoga ona faʻamavae atoa le fua e faʻaaoga ai le vineka paʻepaʻe, ma isi, ona faʻamama lea o le atomizer o le humidifier.

O le laasaga lona ono: fa'aaoga vai e fa'amama ai lehumidifier falefa'atele taimi e fa'amae'a ai le fa'amama uma o le fa'amama.

Auala ole tausiga ole humidifier

1. Pe a faʻaaogaina se faʻamalama e faʻafefe ai, o le vai faʻaopoopo i le faʻafefe e sili ona lelei e filifili ai le vai mama poʻo le vai malulu.A faigata le lelei o le vai o le vai paipa, i le taimi o le faʻamamaina o le vai, o le vai paipa o le a fausia se vaega o le fua i luga o le laupepa atomizing o le humidifier, lea e faigofie ona aʻafia ai le faʻamamaina o le aʻafiaga o le humidifier.

2. Pe a faʻaaogaina le faʻamama, o le vai i totonu o le tane vai e manaʻomia ona sui i taimi uma.Afai o le vai i totonu o le tane vai e tuʻuina mo se taimi umi, ma o le lelei o le vai e faigofie ona taʻitaʻia ai le tuputupu aʻe o siama.

mālūlū mālūlū ea humidifier

3. A maeʻa ona le faʻaogaina le faʻamama, e manaʻomia ona faʻamago ma tuʻu i totonu o se nofoaga malulu ma faʻafefe e faʻagogo.

4. Pe a faʻaaogaina le faʻamama, e tatau ona siaki pe faʻafefete le valve faʻafefe o le faʻafefe.A fa'atuputeleina le fua fa'atatau o le va'a fu'a, o le a a'afia ai le fa'agaioiga masani o le fa'amama.

O loʻo i luga o laʻasaga faʻamamaina ma auala faʻaleleia o le humidifier o loʻo aoteleina mo tagata uma.So'o se oloa e mana'omia le fa'amama ma le fa'aleleia masani.Ona o lefa'asusu fa'asuavaie matua'i lelei matāua vai i le ea, afai o le humidifier ua faaleagaina, o le a mitiia e le tagata le ea eleelea, o lea e tatau i tagata uma ona faamamaina le humidifier i taimi uma.


Taimi meli: Iul-26-2021