O le fea masini aromatherapy e sili ona e fiafia i ai?

O le taumafanafana vevela, i le faaopoopo atu i le maualuga o le vevela e le mafai ona gafatia, ma afai ei ai pe afai mai lea taimi i lea taimi o loʻo opeopea mai le motu o tagata galu o manogi uiga ese, o lenei mea e matua le lelei ai le tagata atoa.

Le manogi o le fili - le masini aromatherapy e sau i luga o le tulaga ~

E mafai foi e le masini Aromatherapy ona tuʻuina atu ia te oe se vaega o le ea manogi, fatuina o se siosiomaga fou ma filemu, sau e filifili se masini aromatherapy, pe tuʻu i le fale, poʻo le ofisa, e sili ona lelei.

O le masini aromatherapy sili ona fa'atau atu i le lalolagi

I le tautala i le masini aromatherapy, e tatau ona taʻua e xiaobian le masini aromatherapy sili ona faʻatau atu i le lalolagi.Leneimasini aromatherapyo se tasi o oloa e tasi e sili ona fa'atau atu.E faigofie, fa'alelei, taugofie ma umi.E ui o manogi masani e faʻamafanafanaina e moligao ona mu vave ai lea, o lenei masini e faʻaogaina le ultrasound e faʻamalo ai suauu taua e aunoa ma le suia o le manogi o le mea manogi.O le fa'apogai o le fa'apogai ma le ta'i taimi e matua'i mafaufau lelei e sau fo'i i fa'ata'ita'iga la'ititi, la'ititi ma le tele tele e filifili mai ai.

21

masini aromatherapy ma uiga

O lenei masini manogi e pei o galuega tau sima na fanau mai ina ia sailia e le mamalu o le atunuu, ae na manumalo foi Taiwan i le “golden point design award” a Taiwan ma isi faailoga, ua faaigoaina o tamaiti aoga e toatolu i le masini aromatherapy.O le tino e faia i le ma'a omea uliuli ma le lagona matagofie, ma e iai lona tino.O le vaega pito sili ona lelei o le faʻatomizeina o mole vai ma suauu taua i le ea i le 2.5 miliona ultrasonic oscillations i le sekone, o se taimi e seasea vaaia i masini aromatherapy.

22

E mafai foi ona manaia masini aromatherapy

O lenei masini aromatherapy e foliga mai o se ao malamalama ma malu, o le mea lea o le igoa Cumulus.O lenei miti e pei o le masini aromatherapy, poʻo se pusa teu oloa oh, lipstick, mea teuteu, mea laiti e mafai ona tuʻuina i totonu o le masini, e leai sou lagona o le masini aromatherapy, pe na e amataina le auala i le pauta.

23

O foliga vaaia o le masini aromatherapy e nafa ma

"Muse aroma diffuser" e pei o lona igoa, laina matagofie, porcelain tino paʻepaʻe, na o le tulaga o foliga vaaia i le masini aromatherapy, le atua fafine i le masini aromatherapy.Fuselage ponaivi Saina gaosiga, le faʻaaogaina o le mumu - leai se totogi o le ultra-quiet technology, moe lelei uo, e mafai foi ona fiafia i le aromatherapy.E taua le taʻua pe a oʻo i lalo ifo le maualuga o le vai, o le masini o loʻo i ai se galuega tapuni otometi oh, o lenei mamanu e matuaʻi manatu.

24

Faia o ao i le fale

Le igoa o leneimasini aromatherapye sili ona matagofie, e taʻua o le "cloud", o le musumusuga mamanu e sau mai le ao.O le fa'avae o lo'o faia i lima mai le maple, ma o le tioata e fa'aosoina i mea faimusika a Saina anamua.Pe a tatalaina le masini aromatherapy, e alu malie le puao ma faatumulia ai le potu tioata atoa, e pei o se ao opeopea.O le faʻalauiloaina o le faʻataʻitaʻiga faʻalelei, o le malamalama o se ituaiga o fiafiaga foi.

25

Se masini aromatherapy totogo

Ioe, o se masini aromatherapy totogo matagofie lenei.Fuafuaga mamanu e sau mai "fugalaau ma laau", pa'u i totonu o le suauu taua, na o ni nai sekone o le masini aromatherapy o le a mafai ona fa'atomize le suauu taua i ni ion lelei ma ituaiga o okesene fa'afofoga, o mea aoga aoga e fa'agasolo malie i lou tino, lafo i fafo. i le ea, e mafai ona e fatuina se siosiomaga mama masani ma manogi i le fale.

26

Le lagona masani ole masini aromatherapy

Capsule wax mea manogi masini o le faʻasologa lata mai lea na faʻalauiloaina e lenei faʻailoga, ua taʻua o le "o le a faʻalauiloaina se suiga i le alamanuia o le ea", pe o se suiga, matou te faʻatali ma vaʻai.

Ina ia iloa pe o le a, e faʻamaufaʻailogaina e le masini aromatherapy le gaʻo i totonu o se pusa alumini laʻititi e faʻafou ai.A faʻaaogaina, aveese le ata faʻamaufaʻailoga o le pusa manogi manogi, tuʻu i totonu o le faʻavae, faʻapipiʻi le mana ma fiafia.

27

Lelei, i le taimi nei, vaavaai mo se fasi sofa e sili ona fiafia i ai e taoto i lalo ma le tulaga sili ona lelei, faʻatali le manogi manogi e fufulu ai le vaivai o se aso mo oe.


Taimi meli: Tes-24-2021